Amix BCAA Liquid 1000 ml

AMIX ™ BCAA New Generation je vysoko účinný produkt s vysokým obsahom aminokyselín BCAA vo voľnej forme, doplnený o komplex látok podporujúcich rýchlejšie odkysličenie svalov. Ľahko vstrebateľná tekutá forma obohatená o Vitamín B6.

Tento produkt nie je momentálne na sklade a je preto nedostupný.


Katalógové číslo - Kategórie , Tag


Zdieľaj
Popis

Aminokyseliny BCAA majú veľmi pozitívny vplyv na proteínovú syntézu, teda tvorbu a znovuobnovovanie svalových bielkovín, ktoré sú základným stavebným kameňom svalových vlákien.

Unikátny komplex “Anti Lactic Acid Infusion” obsahuje látky, ktoré účinne napomáhajú z Vašich unavených svalov odplavovať nežiadúcu kyselinu mliečnu, amoniak, homocysteín a ďalšie kyseliny, ktoré vo svaloch vznikajú po náročnom fyzickom výkone. V čele komplexu stojí L-Citrulyn malát, ktorý stojí za odplavovaním amoniaku. Ďalej Beta-Alanín(CarnoSyn ®), pomáha zvyšovať pH, teda znižovať prekysličenie a množstvo kyseliny mliečnej vo svaloch. Znižovanie hladiny homocysteínu (jednej z príčin rýchleho nástupu únavy), zlepšenie krvného obehu a lepšiu adaptáciu na stres zaisťuje látka DMG -dimethylglycín.
Taurín podporuje koncentráciu pri fyzickom výkone a oddiaľuje nástup psychickej únavy. Napomáha stimulovať psychické funkcie.

 

Výhody:

urýchľuje regeneráciu po náročnom fyzickom výkone

zabraňuje svalovej únave a poškodeniu svalového tkaniva

podporuje odkysličenie svalov a syntézu bielkovín

zvyšuje silu a energiu

bez cukru a aspartámu

 

Odporúčané dávkovanie:

Základná denná dávka je 80 ml.
Pre podporu ochrany svalovej hmoty pred degradáciou užite asi 30-60 min.pred fyzickým výkonom 40ml.
Pre urýchlenie regenerácie užite ihneď po fyzickom výkone 40ml.

 

Priemerné nutričné hodnoty v 100g:
Energetická hodnota: 28.1 kcal/118.8 kJ
Bielkoviny 5,4 g
Sacharidy <1 g
Tuky <1 g

 

Zloženie v 40ml (1 dávka):

čistená voda, BCAA 2:1:1…L-leucín 800mg, L-izoleucín 400mg, L-valín 400mg, taurín 500mg, L-citrulín Malate 400mg, Beta-alanín(CarnoSyn ®) 200mg, N,N dimethylglycín HCL 100mg, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma, farbivá: tartrazín (príchuť citrón-limetka), karotén, apo-karoténalu, Azorubín a brilantná modrá (príchuť ovocný punch), Azorubín a brilantná modrá (príchuť malina), žltá SY a košenila červená (príchuť ružová limonáda), Pyridoxín HCL 4mg (Vitamín B6 – 200% DDD*), konzervant:sorban draselný a benzoan sodný, sladidlá:sukralóza, acesulfam-K.
*DDD- odporúčaná denná dávka

 

Upozornenie:
Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom.

Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Pred použitím premiešajte. Azorubín, tartrazín, žltá SY a košenila červená môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí. Potravina určená pre zvláštnu výživu.  Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone, s príchuťou a sladidlom.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Amix BCAA Liquid 1000 ml”